0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Dýchajte doma zdravo s čističkami vzduchu Daikin

02.02.2021

 

 

Dýchajte doma zdravo s čističkami vzduchu Daikin

Dýchať čerstvý a zdravý vzduch má nepochybne obrovský vplyv na zdravie celej rodiny – od detí až po seniorov. Lenže zdravý vzduch nie je len tak – len vyvetrať nestačí. Vzduch musí byť čistý, bez baktérií, vírusov a alergénov a musí mať tú správnu vlhkosť. Našťastie to všetko zvládnete hravo vďaka čističkám vzduchu Daikin.

 

 

Čističky vzduchu od spoločnosti Daikin vzduch vo vašej domácnosti až s 99%-nou účinnosťou zbavia alergénov, baktérií i vírusov. Vo svojom vnútri skrývajú šesťvrstvový filtračnému systém, vďaka ktorému sú čističky Daikin výborným riešením. Obzvlášť spríjemnia život ľuďom trpiacim astmou či alergiami na domáce zvieratá. Vašu domácnosť tiež vedia zbaviť neželaného zápachu z cigariet či domácich miláčikov.

 

Ako funguje čistička vzduchu Daikin?

Čistička vzduchu najprv nasaje vzduch do svojho vnútra, preženie ho cez elektrostatický HEPA filter, ktorý sa na rozdiel od neelektrostatických filtrov nezanáša a dokáže očistiť väčšie množstvo vzduchu. Následne čistička efektívne zachytáva znečisťujúce látky a následne oxidáciou rozloží škodlivé látky vďaka technológii Streamer.

 

Čo je technológia Streamer?

Technológia streamer v čističkách vzduchu Daikin vytvára masívne výboje iónov, ktoré zasahujú vírusy, plesne, baktérie či iné nebezpečné chemické látky vo vzduchu. Tento zásah naruší ich povrchovú štruktúru a oxidáciou ich rozloží na zdraviu neškodné látky, ktoré sa bežne vyskytujú v atmosfére – napr. na kyslík, dusík, alebo vodu.

V porovnaní s inými technológiami je Streamer v zariadeniach Daikin omnoho účinnejší, keďže vytvára širší plazmový výboj.

 

Čističkou proti koronavírusu

Podľa testov vykonaných v laboratóriách Institut Pasteur de Lille, dokážu tieto čističky vzduchu zničiť viac než 99,98% ľudského koronavírusu HCoV-229E za menej než 2,5 minúty. Tento vírus je z rovnakej rodiny ako SARS-CoV-2, ktorý stojí za súčasnou pandémiou.

Znamená to, že čističky vzduchu Daikin sú účinným opatrením v boji proti vírusom a baktériám u vás doma či v kancelárii, keďže sú kompaktné, stačí ich zapojiť a idú.

 

 

Zvlhčovanie čistého vzduchu

Čistička vzduchu Daikin MCK55W vzduch nielen vyčistí, ale ho aj podľa potreby a úrovne vlhkosti vzduchu vo vašej domácnosti zvlhčí. Tým odstráni nepriaznivé účinky suchého vzduchu na ľudský organizmus a dýchaciu sústavu. Funkcia zvlhčovania vzduchu v MCK55W funguje vďaka úzkemu zásobníku vody, kombinovanému vodnému kolesu a súprave odparovacích filtrov. Samotný zvlhčovací filter je pritom potrebné vymeniť len raz za desať rokov!

 

 

 

Aj na pracovný stôl

Čistička vzduchu Daikin MC55W neobsahuje funkciu zvlhčovania vzduchu, preto je menšia a ľahšia. Umiestnite ju aj na pracovný stôl, alebo kamkoľvek, kde ju práve potrebujete. Je síce menšia, ale vzduch vyčistí rovnako kvalitne – má zabudovaný vysoko citlivý prachový senzor, vďaka ktorému rýchlo deteguje znečistený vzduch a to vrátane aj častíc o veľkosti PM 2,5.

 

 

 

Prečo si vybrať čističku vzduchu Daikin?

  1. Ponúkajú vysokú mieru kontroly prúdenia vzduchu.
  2. Sú kompaktné a ľahké, preto ich umiestnite všade, kam potrebujete.
  3. Sú jednoducho ovládateľné.
  4. Sú prednastavené na rôzne typy použitia.
  5. Majú vysokú energetickú efektívnosť.
  6. Sú vybavené citlivými senzormi, ktoré zariadenie vypnú alebo zapnú podľa aktuálneho stavu vzduchu v miestnosti

 

Samotné certifikáty o výsledkoch testovaní si môžete pozrieť tu, tu, tu a tu.

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna