0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Comklima patrí do programu Home Comfort Expert

01.03.2018

 

 

Comklima patrí do programu Home Comfort Expert

Aj vás mrazí pri predstave, že vám klimatizácia vypovie službu práve v čase, keď sa o slovo prihlásia letné horúčavy a servis nebude práve zapálený pomôcť? S Comklimou si môžete odpustiť tieto zimomriavky navodzujúce nočné mory. Patríme totiž do programu Daikin Home Comfort Expert.

 

 

Program Home Comfort Expert znamená, že naše služby sú šité na mieru vašim potrebám. Znamená to, že sme boli podrobení prísnemu procesu výberu spoločnosti Daikin a obstáli sme na výbornú. Je to výsledkom našej práce a dôkazom, že sme nezamrzli v čase a pravidelne sa vzdelávame. A znamená to tie najlepšie možné služby. Pre vás, pre zákazníkov Comklimy.

 

Byť Home Comfort Expert znamená prinášať závan čerstvého vzduchu ponukou služieb. Vytvárame pre vás záruky a podmienky pre reklamácie, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

V našich showroomoch s vami budú jednať len vysoko vyškolení odborníci s profesionálnou znalosťou produktov. Určite ich neobleje pot ani pri tých najnáročnejších otázkach pri výbere najlepšej klimatizácie.

Od Comklimy ako Home Comfort Experta si nekupujete len produkt. Dostávate celý balík služieb. Náš personál vám poskytne poradenstvo od odborníkov, spolu s vami vytvorí riešenie ušité na mieru, zabezpečí odbornú montáž u vás doma a dokonca aj servis klimatizačnej jednotky a jej pravidelnú údržbu.

S úsmevom na perách sa dá povedať, že od nás dostanete "jedinečnú atmosféru". Pretože Comklima je expert na pohodlný domov – Home Comfort Expert.

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna