0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Funkcie klimatizácie, ktoré vás na jeseň udržia v pohodlí

13.09.2022

 

 

Funkcie klimatizácie, ktoré vás na jeseň udržia v pohodlí

Klimatizácia môže byť účinným riešením vykurovania najmä na jeseň, keď sa ešte stále snažíte vyrovnať striedanie tepla a chladu. Zistite, ktoré vlastnosti a funkcie vám môžu túto jeseň zabezpečiť pohodlie.

 

 

Jeseň je takmer dokonalá, čo sa týka ročných období, ale brzdí ju jedna drobná nedokonalosť... zdá sa, že sa nevie rozhodnúť, či je to teplé, alebo studené ročné obdobie.

 

Vďaka schopnosti vykurovať a chladiť by odpoveďou na skutočne dokonalú jeseň mohla byť klimatizácia, ktorá udrží vo vašom dome stabilnú a optimálnu teplotu.

 

Odstráňte situáciu „je mi tak trochu zima a tak trochu teplo“, do ktorej sa dostávate pri väčších vykurovacích systémoch, ako sú radiátory alebo podlahové kúrenie, vďaka týmto 4 funkciám zabudovanej klimatizácie.

 

 

Automatické prepínanie

Perfektná funkcia na jeseň, ktorá vám poskytuje možnosť nastaviť teplotu a vedieť, že vaša klimatizácia bude pracovať tak, aby ju udržala za vás bez ohľadu na to, aké je vonku počasie. Najpríjemnejšia teplota pre obytné priestory je medzi 19 a 22 °C (66 až 71 °F) počas dňa a 15 až 19 °C (60 až 67 °F) v spálňach v noci.

 

 

Komfortný režim

Aj keď je vám zima, nie je príjemné, keď teplý vzduch fúka priamo na vás; oveľa príjemnejšie je, keď sa miestnosť okolo vás ohrieva. V komfortnom režime bude prúd vzduchu v režime chladenia smerovať nahor a v režime vykurovania nadol, aby jemne ohrieval alebo ochladzoval priestor a zároveň odvádzal vzduch od vás.

 

 

Strieborný filter na odstraňovanie alergénov

Strieborný filter na odstraňovanie a čistenie alergénov zachytáva alergény, ako je napríklad peľ, aby zabezpečil stály prísun čistého vzduchu do vašej domácnosti – dôležitá jesenná funkcia, najmä keď začína kvitnúť ambrózia. Ambrózia produkuje mimoriadne vysoké množstvo peľu a 75 % ľudí, ktorí sú alergickí na jarné rastliny, reaguje aj na ňu. Sezóna ambrózie trvá od konca augusta do novembra (alebo do prvých mrazov).

 

 aplikácia daikin

 

Týždenný časovač 

O všetky vaše potreby programovania sa môžete jednoducho postarať prostredníctvom aplikácie Daikin Residential Controller. Predtým, ako začnete, skontrolujte, či sú hodiny na vašom programátori správne, a potom nastavte program vykurovania tak, aby sa zapol približne pol hodiny pred tým, ako ráno vstanete, a vypol sa opäť pred tým, ako pôjdete spať. Ak je dom počas dňa prázdny, naprogramujte vykurovanie tak, aby bolo vypnuté aj počas tohto obdobia.

 

Venujte čas dôkladnému preskúmaniu funkcií vašej vykurovacej jednotky, aby ste túto jeseň maximalizovali účinnosť vašej klimatizácie. Ak niektorým funkciám alebo vlastnostiam nerozumiete, pozrite si návod na obsluhu, webovú stránku spoločnosti Daikin alebo sa obráťte na svojho inštalatéra.

 

Objavte celý sortiment klimatizácií Daikin tu

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna