0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Comklima horúcim víťazom na Slovensku aj v Maďarsku

02.11.2020

 

 

Comklima horúcim víťazom na Slovensku aj v Maďarsku

Nie je žiadnym tajomstvom, že sme niekoľko rokov najväčším predajcom klimatizácií značky Daikin na Slovensku. Tentokrát sme však svojou snahou schladili aj zahraničný trh. Za rok 2019 sme si vybojovali prvé miesto v predaji klimatizácií Daikin aj v susednom Maďarsku, z čoho máme veľkú radosť. Po prvýkrát v histórii sa podarilo toto ocenenie získať jednej firme v dvoch krajinách – na Slovensku aj v Maďarsku. Je to pre Comklimu horúci úspech, z ktorého sa veľmi tešíme.

 

 

Značka Daikin je popredný svetový výrobca nielen klimatizácií, ale aj zariadení na vykurovanie či vetranie. My vám v Comklima, ako certifikovaný Home Comfort Expert partner, ponúkame nadštandardné služby od profesionálneho poradenstva, cez inštaláciu až po servis. Poskytujeme vám aj doplnkové informácie o tom, ako viete klimatizáciu používať efektívne a zdravo a podobne užitočné rady nájdete aj v našom blogu. Ak máte akékoľvek otázky, radi vám poradíme na studenej linke 18 321.

Tešíme sa, že nám preukazujete svoju dôveru, preto máme obrovskú motiváciu neustále sa vzdelávať a naše služby čoraz viac vylepšovať.

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna