0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Opäť máme certifikát kvality Daikin Home Comfort Expert

12.08.2020

 

 

Opäť máme certifikát kvality Daikin Home Comfort Expert

Home Comfort Expert (HCE) je certifikovaný program spoločnosti DAIKIN v krajinách strednej a východnej Európy, určený primárne pre realizačné spoločnosti ako sme my.

 

 

Spoločnosť Comklima už dlhodobo patrí do programu Daikin Home Comfort Expert. Znamená to, že sme boli podrobení prísnemu procesu výberu spoločnosti Daikin a obstáli sme na výbornú. Je to výsledkom našej práce a dôkazom, že sme nezamrzli v čase a pravidelne sa vzdelávame. A znamená to tie najlepšie možné služby. Pre vás, pre zákazníkov Comklimy.

V našich showroomoch s vami budú jednať len vysoko vyškolení odborníci s profesionálnou znalosťou produktov. Určite ich neobleje pot ani pri tých najnáročnejších otázkach pri výbere najlepšej klimatizácie.

Od Comklimy ako Home Comfort Experta si nekupujete len produkt. Dostávate celý balík služieb. Náš personál vám poskytne poradenstvo od odborníkov, spolu s vami vytvorí riešenie ušité na mieru, zabezpečí odbornú montáž u vás doma a dokonca aj servis klimatizačnej jednotky a jej pravidelnú údržbu.

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna