0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Dealer meeting 2017

30.04.2017

 

 

Dealer meeting 2017

Novú sezónu 2017 sme, tak ako každý rok, formálne odštartovali celodenným eventom pre našich veľkoodberateľov. 28. apríla sme sa preto stretli v Komárne na pracovno-zábavnom Dealer meetingu 2017.

 

 

Záleží nam na tom, aby aj naši partneri dokonale poznali produkty Daikin a Samsung a mohli svojim zákazníkom poskytovať prvotriedne poradenstvo a komplexné služby. Preto sme si predstavili celé portfólio Daikinu a predovšetkým, premierovo si vyskúšali úplnú novinku - revolučnú bezprievanovú klimatizácou Samsung Wind-Free.

 

 

A keďže ani náš biznis nie je iba práca, pred popoludňajším setom prednášok sme obed vytrávili skvelou jazdou na Segwayoch. Mnohí sme na nich stáli po prvý krát, no rozhodne sa nám to páčilo. Ktovie, možno aj naši montéri budú raz za klientami jazdiť na týchto dvojkolesových tátošoch :-)

Celodenné daždivé počasie bolo síce pre naše indoorové aktivity ideálne, no rozhodne neprialo plánovanej návšteve Komárňanskej pevnosti. Nevadí, o dôvod viac vrátiť sa do Komárna aj na budúci rok.

Ďakujeme všetkým za účasť a spoločne si želajme tropickú sezónu 2017!

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna