0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Do letnej sezóny s novým logom a novým webom. Ako sa vám páčia?

15.05.2017

 

 

Do letnej sezóny s novým logom a novým webom. Ako sa vám páčia?

Letnú sezónu 2017 začíname nie len mnohými produktovými novinkami, či špeciálnymi akciovými cenami, ale aj refreshnutým logom, novou korporátnou identitou a úplne novým webom. Najväčšou zmenou je zjednotenie všetkých našich webových projektov do jedného portálu na doméne comklima.sk. Na jednom mieste sa tak dozviete informácie o našej histórii, službách, či voľných pracovných miestach, ale aj nakúpite v e-shope.

 

 

Našou snahou je marketingovo posilniť značku Comklima, zjednotiť vizuálny štýl ktorým komunikujeme a posilniť naše aktivity v online prostredí. 

Nové logo je kompaktnejšie, sebavedomejšie, a jeho dominantou je gradientný symbol vyjadrujúci špecializáciu na celé spektrum vzduchotechniky - od chladenia po vykurovanie. Zároveň nepriamo pripomína symbol copyrightu, čo podporuje náš pozicioning experta na klímu. 

Postavili sme jednoduchý, intuitívny, prehľadný, plne responzívny e-shop, pripravený pre všetky mobilné platformy. Nakúpiť tak môžete pohodlne cez svoj tablet či smartfón. Do konca mája pridáme k existujúcim možnostiam platby aj možnosť zaplatiť platobnou kartou. Dopravu máte u nás aj naďalej úplne zadarmo

Veríme, že vám tieto zmeny spríjemnia nakupovanie v našom e-shope a čoskoro budete i vy našimi spokojnými zákazníkmi. My preto urobíme všetko. 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna