0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Novinky medzi klimatizáciami Daikin

30.07.2021

 

 

Novinky medzi klimatizáciami Daikin

Klimatizácie Daikin v sebe spájajú nekompromisný komfort, vysokú energetickú efektívnosť a stopercentnú spoľahlivosť. Novinky z ponuky Daikin za rok 2021 patria medzi to najlepšie, čo na trhu s klimatizáciami nájdete. Poďme si ich predstaviť!

 

 

Daikin Perfera New

Klimatizácia Daikin Perfera New je ako chladivý letný vánok. Inštinktívne vie, ako vo vašom byte či kancelárii udržať optimálnu izbovú teplotu, takže vy aj vaša rodina môžete odpočívať, užívať si a zároveň byť produktívni. Štýlovo navrhnutý predný panel, tichý chod a dokonalá cirkulácia chladeného alebo ohriateho vzduchu pomáhajú vytvoriť z každej miestnosti priestor, ktorý už nebudete chcieť opustiť.

klimatizácia Daikin Perfera New

Klimatizácia Daikin Perfera využíva špeciálne navrhnutý ventilátor, ktorý optimalizuje prúdenie vzduchu v miestnosti a zvyšuje tak energetickú účinnosť pri veľmi nízkej hlučnosti. Zabudovaná technológia Flash Streamer rozkladá alergény, odstraňuje pachy a poskytuje lepší, čistejší vzduch. Vysokokvalitné čistiace filtre sú zasa schopné absorbovať a odstrániť baktérie, vírusy, ale aj čpavok, oxid dusnatý a iné nebezpečné substancie, ale aj zvierací a cigaretový pach alebo iné neželané pachy, ktoré môžu vniknúť do vášho domu.

 

Klimatizácia Daikin Perfera New

 

Zabudovaný 2-zónový snímač detekcie pohybu deteguje prítomnosť ľudí. Ak v miestnosti po dobu 20 minút nie je nikto, klimatizácia si automaticky nastaví požadovanú́ hodnotu, ktorá́ šetrí energiu. A keď sa niekto vráti do miestnosti, prepne sa späť na pôvodnú nastavenú hodnotu. Nejde však len o šetrenie energie – 2-zónový snímač detekcie pohybu deteguje, kde sa ľudia nachádzajú v miestnosti a usmerňuje od nich prúdenie vzduchu, aby sa zabránilo nepríjemnému pocitu studeného prievanu.

Zaujímavou je aj funkcia Heat Boost, ktorá sa automaticky aktivuje pri zapnutí vykurovania. Vďaka tejto funkcii priestor vykúrite až o 14 % rýchlejšie, ako pri predchádzajúcej jednotke.

 

Prejsť na Perfera New

 

 

Parapetná klimatizácia Daikin Perfera

Parapetná klimatizácia Daikin Perfera je najlepšou voľbou pre zákazníkov, ktorí hľadajú klimatizačnú jednotku, ktorá spája najlepší výkon, unikátne funkcie a dizajn. Jej štíhly a elegantný moderný dizajn a pravidelné línie veľmi dobre ladia s celým interiérom.
Vďaka technológii Daikin Flash Streamer máte aj s touto klimatizáciou doma čistejší vzduch a môžete zhlboka dýchať. Kvalita vnútorného vzduchu zaručená patentovanou technológiou Flash streamer, ktorá bola úspešne testovaná proti novému korona vírusu (s vyše 99 %-nou úspešnosťou).

Parapetná klimatizácia Daikin Perfera

Daikin Perfera má pokročilé vykurovacie funkcie: ponúka príjemné kúrenie tým, že simuluje sálavé teplo. Stačí len zapnúť tlačidlo Heat Plus na diaľkovom ovládači a klimatizácia zníži rýchlosť̌ prúdenia vzduchu a zvýši výstupnú́ teplotu vzduchu vychádzajúceho z jednotky. Sálavé́ teplo budete cítiť 30 minút v blízkosti jednotky, podobne ako pri radiátore.

 

Parapetná klimatizácia Daikin Perfera

 

Vyhrievanie podlahy – Floor warming – je ďalším unikátnym prvkom, ktorý optimalizuje prúdenie tým, že roznáša teplý vzduch rovnomerne zospodu klimatizácie. Keďže horúci vzduch stúpa, najlepšou distribúciou vzduchu pre vykurovacie zariadenie je práve kúrenie z podlahy. Teplý vzduch je tak distribuovaný́ do o 40 % väčšej vzdialenosti.

 

Prejsť na parapetnú Daikin Perfera

 

 

Daikin Sensira NEW

Sensira New R-32 vytvára komfortné vnútorné prostredie a zároveň udržiava vynikajúcu energetickú účinnosť. Poskytuje reálnejšiu informáciu o účinnosti zariadenia počas celej vykurovacej alebo chladiacej sezóny. Výberom produktu s R-32 sa znižuje dopad na životné prostredie o 68 %. Sensira R-32 dosahuje energetickú triedu A++ vo vykurovaní s chladivom R-32.

Klimatizácia Daikin Sensira New

Klimatizácia Daikin Sensira New vyniká tichou prevádzkou vnútornej jednotky. Výberom tichého režimu sa zníži hladina akustického tlaku na nenápadných 20 dBA. Otáčky ventilátora vonkajšej jednotky a frekvencia kompresora budú naladené tak, aby zabezpečili nerušené ticho.

Plochý a štýlový predný panel ľahko splynie s ľubovoľnou výbavou interiéru a jednoduchšie sa čistí. Vertikálny automatický pohyb týchto nástenných jednotiek pohybuje výfukovými lamelami hore a dolu pre rovnomerné prúdenie vzduchu a rozloženie teploty po celej miestnosti. Turbo režim umožňuje rýchle zohriatie alebo ochladenie miestnosti počas niekoľkých minút pre dosiahnutie maximálneho komfortu.

 

Klimatizácia Daikin Sensira New

 

Klimatizáciu Sensira NEW môžete pripojiť aj ku svojej domácej Wi-Fi sieti a ovládať ju na diaľku cez mobil alebo iba pomocou vášho hlasu cez SMART asistentov Amazon Alexa alebo Google Assistant. Získate tak nonstop prístup ku všetkým režimom a funkciám vašej novej klimatizácie, spravujte teplotu, prevádzkový́ režim a otáčky ventilátora pomocou interaktívneho termostatu, môžete si vytvárať vlastné prevádzkové́ plány a režimy a monitorovať spotrebu energie.

Široké portfólio klimatizácií z tohto produktového radu zabezpečí, že si každý vyberie k úplnej spokojnosti.

 

Prejsť na Daikin Sensira New

 

 

Daikin Eco Sensira

Klimatizácia Daikin Eco Sensira je novou a ekologickejšou verziou obľúbenej klimatizácie Daikin Sensira. Vyznačuje sa vysokou energetickou efektívnosťou a sezónnou účinnosťou až do triedy A++ pri chladení, čím zaručí nízke prevádzkové náklady a vysoký komfort. V pohotovostnom režime je spotreba energie nižšia až o 80 %.

klimatizácia Daikin Eco Sensira

Vďaka ekologickému chladivu R-32 má chod klimatizácie Daikin Eco Sensira nízky dopad na životné prostredie. Klimatizácia môže fungovať aj ako ventilátor s fúkaním vzduchu bez chladenia alebo ohrievania.

Inteligentnou funkciou, ktorá posúva hospodárnosť tejto klimatizácie na vyšší level je režim Econo, ktorý zaisťuje optimálnu spotrebu energie. Ak je aktívny, znižuje maximálny prevádzkový prúd a spotrebu energie približne o 30 % obmedzením frekvencie kompresora. Vami nastavená teplota bude pritom udržiavaná na nastavenej hodnote.

 

klimatizácia Daikin Eco Sensira

 

Klimatizácie je vybavená aj Režimom spánku (Sleep). Po jeho aktivácii, klimatizácia zabezpečí pohodlné prostredie pre pokojný spánok automatickou reguláciou teploty podľa teplotných režimov spánku a automatickým stlmením intenzity LED displeja, vďaka čomu si vychutnáte svetlom nerušený spánok.

 

Prejsť na Daikin Eco Sensira

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna