0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Vytvorte si zdravú mikroklímu s lokálnou rekuperáciou Prana

29.06.2021

 

 

Vytvorte si zdravú mikroklímu s lokálnou rekuperáciou Prana

Vďaka lokálnej rekuperačnej jednotke Prana si doma vytvoríte zdravú mikroklímu. Prana odsáva znečistený a vlhký vzduch z miestnosti a privádza čistý. Je to ako by ste mali stále otvorené okno, len bez hluku, prachu a straty tepla.

 

 

Čo je lokálna rekuperácia Prana?

Vysoká vlhkosť vzduchu je bežný problém dobre izolovaných a nízko energetických domov. Môže spôsobovať zdravotné aj hygienické komplikácie. Na prvý pohľad je riešenie jednoduché – stačí vetrať. Ale ak vezmeme do úvahy hluk z okolia, prach a náklady zo straty tepla, veci sa začnú zamotávať. Lokálna rekuperácia Prana však tento problém ľahko vyrieši.

Lokálna rekuperácia Prana je konštruovaná tak, aby teplý a znečistený vzduch z miestnosti odviedla a druhým kanálom priviedla čerstvý vzduch. Keďže oba prúdy, teplý aj studený, prechádzajú cez medený výmenník, studený vzduch sa pred tým ako sa dostane do miestnosti ohreje na úroveň teplého, odsávaného vzduchu. Vetráte bez prestávky a bez kompromisov.

 

 

Montáž a ovládanie

Montáž lokálnej rekuperácie Prana je jednoduchá, trvá len približne dve hodiny. Montáž sa realizuje do otvoru v obvodovej stene. Na interiérovej strane je rekuperácia krytá moderným dizajnovým krytom viacerých farieb, ktorý zapadne do každého interiéru.

Túto plnohodnotnú rekuperáciu dokážete ovládať diaľkovým ovládačom alebo aplikáciou vo vašom smartfóne. A vďaka snímačom vlhkosti, oxidu uhličitého (CO2) máte istotu, že dýchate svieži a zdravý vzduch.

 

Prejsť na rekuperácie Prana

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna