0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Opäť sme najväčší predajca Daikin aj Home Comfort Expert

08.06.2021

 

 

Opäť sme najväčší predajca Daikin aj Home Comfort Expert

Comklima je expert na klímu. Máme to napísané v logu, ale dôležité je, že to vravia spokojní zákazníci aj výrobcovia klimatizácií ! Aj za rok 2020 sme získali ocenenie "Najlepší predajca - dealer zariadení DAIKIN“ a certifikát Daikin Home Comfort Expert. Za tento úspech ďakujeme celému tímu Comklima a samozrejme vám, našim zákazníkom.

 

 

Okrem opätovného získania titulu Najlepší predajca zariadení Daikin na Slovensku sme získali aj Home Comfort Expert certifikát. Ten dostávajú len tí predajcovia, ktorí splnia najnáročnejšie požiadavky výrobcu klimatizácií Daikin na kvalitu poskytovaných služieb.

 

 

Čo to znamená pre vás?

To, že je Comklima Home Comfort Expert je pre našich zákazníkov skvelá správa. Je to záruka toho, že služby, ktoré vám poskytujeme sú presne na mieru vašim potrebám.

Znamená to, V našich showroomoch s vami budú jednať len vysoko vyškolení odborníci s profesionálnou znalosťou produktov. Určite ich neobleje pot ani pri tých najnáročnejších otázkach pri výbere najlepšej klimatizácie.

Náš personál vám poskytne poradenstvo od odborníkov, spolu s vami vytvorí riešenie ušité na mieru, zabezpečí odbornú montáž u vás doma a dokonca aj servis klimatizačnej jednotky a jej pravidelnú údržbu.

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna