0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Inovácie v nových klimatizáciách Samsung

25.03.2020

 

 

Inovácie v nových klimatizáciách Samsung

Najnovšie modely klimatizácií Samsung z roku 2020 sú plné technologických inovácií. Tešiť sa môžete na ešte prepracovanejšie bezprievanové chladenie, umelú inteligenciu či výnimočné filtre, ktoré pohlcujú prach a redukujú výskyt, alergénov, baktérií a vírusov.

 

 

Bezprievanová klimatizácia s WindFree technológiou

Nové klimatizácie Samsung WindFree sú známe vďaka svojmu bezprievanovému chladeniu, ktoré efektívne udržuje komfortnú teplotu v miestnosti bez toho, aby vytvárali nepríjemný prievan chladného vzduchu.

Modely z roku 2020 – Samsung WindFree Elite, Samsung WindFree Avant a Samsung WindFree Comfort jemne rozptylujú chladný vzduch cez 23 000 mikrootvorov v prednom paneli klimatizačnej jednotky a vy cítite svieži vzduch bez toho, aby ste cítili čo i len jemný závan.

 

Zdravý Tri-Care filter

Špeciálny Tri-Care filter v klimatizácii Samsung WindFree je zložený z troch samostatných vrstiev zachytávajúcich väčšie prachové častice a chlpy. Je pokrytý špeciálnym zeolitickým materiálom, vďaka ktorému pohlcuje jemný prach a výrazne redukuje výskyt škodlivých vírusov, baktérií a alergénov.

Easy filter plus zachytáva prachové častice

Jemný filter v klimatizáciách Samsung pomáha udržiavať vzduch u vás doma čistý. Filter pokrýva celú plochu pre nasávanie vzduchu a vďaka svojej vysokej hustote zachytáva aj malé prachové častice.

Umelá inteligencia, moderná klimatizácia

>

Nové klimatizácie Samsung WindFree sú vybavené umelou inteligenciou, ktorá sleduje preferencie používateľov. Na základe informácií, ktoré sa takto naučí a na základe vonkajších atmosferických podmienok automaticky nastaví ten správny režim - vrátane WindFree režimu, alebo režimu rýchleho chladenia.

Intuitívne múdre ovládanie Smart Control

S klimatizáciami Samsung WindFree môžete ovládať teplotu kedykoľvek a odkiaľkoľvek. S aplikáciou SmartThings si môžete do detailu nastaviť parametre svojho klimatizačného systému pomocou svojho smart mobilného telefónu. Samozrejmosťou je aj možnosť používať hlasových asistentov ako je Samsung Bixby, Google Asistent, Apple Siri alebo Amazon Alexa priamo cez klimatizačnú jednotku opatrenú integrovaným mikrofónom.

 

Nižšia spotreba vďaka integrovanému senzoru pohybu

Senzor pohybu v nových klimatizáciách Samsung WindFree zvyšuje účinnosť chladenia. Ak zaznamená, že z miestnosti odišli všetci ľudia, klimatizácia sa po 20 minútach automaticky prepne do režimu Wind-free, čím zníži spotrebu elektriny. Po ďalších 40 minútach bez pohybu v miestnosti jednotka automaticky zvýši požadovanú teplotu v priestore o 2 °C. O ďalších 40 minút sa jednotka sama prepne do režimu Stand-by. Ak sa do miestnosti vrátia ľudia, klimatizácia sa vráti do pôvodného nastavenia.

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna