0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Teraz je ten správny čas na tepelné čerpadlo. Využite dotáciu!

13.09.2019

 

 

Teraz je ten správny čas na tepelné čerpadlo. Využite dotáciu!

Tepelné čerpadlá dnes predstavujú moderný a vysoko efektívny spôsob zlepšenia energetickej účinnosti domu a šetrenia jeho prevádzkových nákladov, vďaka ktorému si môžete užívať príjemný tepelný komfort počas celého roka. Teraz ich môžete získať so štátnou dotáciou vo výške až do 3400 € a bez námahy!

 

 

Tepelné čerpadlá vašej domácnosti zabezpečia vykurovanie, ohrev teplej úžitkovej vody a pokročilé typy dokonca aj chladenie. Dostupné teplo využívajú z okolitého prostredia, ktoré je spravidla zdarma, teda zo vzduchu, zeme alebo z vody.

Tepelné čerpadlá teraz môžete získať so štátnou dotáciou vo výške až do 3400 € a to bez námahy! Comklima vybaví všetky vyčerpávajúce papierovačky za vás.

Info: Možnosť získať štátnu dotáciu platí pre zákazníkov zo všetkých krajov SR okrem Bratislavského. Zákazníci z Bratislavského kraja si však môžu kúpiť tepelné čerpadlo Daikin so zľavou až 20 % z cenníkovej ceny.

 

Chcete získať štátnu dotáciu? Kontaktujte nášho špecialistu:

tel. číslo: 035/7731 043
email: odrobinak@comklima.sk

 

Ako funguje získanie štátnej dotácie?

Kedy máte nárok na štátnu dotáciu?

Na inštaláciu tepelného čerpadla v rodinnom dome môžete dostať dotáciu vtedy, keď je vaša domácnosť bez pripojenia do systému centralizovaného zásobovania teplom (CZT). V prípade inštalácie tepelného čerpadla spolu s CZT je podmienkou, že nedôjde k jeho odpojeniu a všetky súvisiace parametre sa budú udržiavať v požadovaných výškach.

Na aké účely môžete použiť štátnu dotáciu?

Dotácie môžete využiť na kúpu samotného čerpadla alebo rôznych komponentov na jeho prevádzku, práce spojené s inštaláciou a na všetky potrebné skúšky a revízie potrebné na uvedenie zariadenia do prevádzky.

Aká je maximálna výška štátnej dotácie?

Na jedno tepelné čerpadlo v rodinnom dome môžete dostať maximálne 340 € na 1 kW výkonu. Čiže celkovo dostanete najviac 3 400 € na inštaláciu tepelného čerpadla.

Prečítajte si viac o podmienkach získania štátnej dotácie.

Vyberte si tepelné čerpadlo Daikin Altherma

Ak sa rozhodnete pre tepelné čerpadlo značky Daikin, okrem zariadenia špičkovej kvality s nízkou spotrebou a dlhou životnosťou, získate aj profesionálny servis. To všetko od odborníkov s najdlhšou skúsenosťou na trhu. Aké sú jeho výhody?

  • kúrenie aj chladenie v jednom
  • nízka spotreba
  • dlhá životnosť
  • možnosť napojenia solárnych panelov
  • profesionálny servis

Vyberte si vaše tepelné čerpadlo v ponuke Comklima.

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna