0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Kúpou klimatizácie Daikin pomôžete včelám

16.07.2018

 

 

Kúpou klimatizácie Daikin pomôžete včelám

V Comklime pracujeme ako včeličky aby ste mohli mať cool leto. A jeden z naj spôsobov ako byť cool je pomôcť prírode. Ak si kúpite ktorúkoľvek klimatizáciu Daikin, pomôžete slovenským včelám.

 

 

Včely sú cool. Opeľujú rastliny a vďaka nim máme vždy dosť ovocia a zeleniny, ale ja bavlnu na oblečenie. Ale na to mohol byť jeden úľ dlhodobo a udržateľne cool, potrebuje našu pomoc. Počet slovenských včiel klesol až o polovicu a niektorým druhom včiel hrozí vyhynutie. Čoraz menej ľudí sa venuje včelárstvu a slovenské včelstvá tak pomaly upadajú. Ak chceme pomôcť, musíme pomôcť teraz. Dalo by sa povedať, že už včela bolo neskoro. ;)

Preto sme sa rozhodli spolu s výrobcom klimatizácií Daikin pomôcť. Každý nákup klimatizácie Daikin cez Comklimu pomôže slovenským včelárom postaviť nové úle a podporiť tak rast včelích spoločenstiev.

Pomoc včelám príde cez projekt Adama Gandžalu Adoptuj úľ. Dodnes sa vďaka nemu postavilo viac ako 300 nových úľov, ktoré sú domovom pre zhruba 15 miliónov včiel. Cool, však?

Kúpa klimatizácie Daikin vás bude hriať na srdci a chladiť na koži.

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna