0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

COMKLIMA sponzor Veľkej ceny Komárna 2018

20.06.2018

 

 

COMKLIMA sponzor Veľkej ceny Komárna 2018

Uplynulý víkend sa niesol v znamení 60. ročníka Veľkej ceny Komárna. Išlo o jubilejný ročník, na ktorý sa podarilo zabezpečiť účasť tých najlepších kajakárov z Čiech, Maďarska, Slovenska a Veľkej Británie.

 

 

Zvučné mená ako Jozef Dostál, Erik Vlček, Juraj Tarr, Adam Botek ,Tótka Sandor, Molnár Péter – olympijskí medailisti a medailisti z európskych a svetových šampionátov, sa postarali o svetovú úroveň pretekov mužov na 500 metrovej a 5 000 metrovej trati.

Hlavným partnerom pre tento výnimočný športový sviatok bola naša spoločnosť COMKLIMA. Túto udalosť sme podporili nielen sponzorsky ale aj osobnou účasťou.

Príjemným spestrením Veľkej ceny Komárna sú aj preteky OLD BOYS /súťaž K4 na 200 metrovej trati/, kde v dvoch tímoch posilnili posádku aj naši kolegovia a bývalí kajakári Ing. Tomáš Hodúr a Ing.Ervín Karvaš, ktorí vybojovali zlatú a bronzovú medailu.

 

Cenu pre víťaza Josefa Dostála odovzdal majiteľ spoločnosti COMKLIMA s.r.o, Tomáš Hodúr. Na druhom mieste v celkovom hodnotení sa umiestnil Kopasz Bálint a na treťom mieste zhodne Komárňanskí kajakári Erik Vlček a Adam Botek.

Počasie nám prialo, povzbudzovalo a vyhrávalo sa hravo. Bola to skvelá a vydarená akcia, o rok sa stretneme znova.

Viac o pretekoch sa dozviete v tomto článku a tu.

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna