0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Táto ponuka vás určite zahreje

05.12.2017

 

 

 Táto ponuka vás určite zahreje

Tepelné čerpadlá Daikin Altherma sú teraz výhodnejšie ako kedykoľvek predtým. Získajte súčasne až tri bezkonkurenčné bonusy – štátnu dotáciu až do výšky 3700 eur, k tomu špeciálnu Daikin dotáciu 500 eur a okrem toho ešte aj bezplatné predĺženie materiálovej záruky až na 5 rokov! Čítajte ďalej a počítajte s nami :-)

 

 

Štátna dotácia až do 3700 €

O výnimočnej dotácii a jej podmienkach v rámci projektu "Zelená domácnostiam” sme vás informovali už dávnejšie, kedy ste mohli a aj stále môžete získať dotáciu až do výšky 3700 eur. Túto finančú podporu poskytuje už druhý rok Slovenská inovačná a energetická agentúra. Je skvelé, že tento moderný a šetrný spôsob získavania energie sa teší čoraz väčšej obľube a podpore. Vďaka tepelným čerpadlám ušetríte náklady a zabezpečíte si celoročný komfort vo vašej domácnosti. Teraz však máte jedinečnú príležitosť získať aj ďalšie bonusy. 

 

DAIKIN dotácia až 500 € 

Ak si do 1. februára 2018 zakúpite a nainštalujete tepelné čerpadlo Daikin Altherma, získate navyše špeciálnu Daikin dotáciu vo výške až 500 eur. Pozrite sa, na ktoré produkty sa táto akcia vzťahuje. To však nie je všetko! Máme pre vás ďalšie výhody a novinky.

 

Predĺžená záruka až 5 rokov

Kvalitný servis a starostlivosť vám s radosťou poskytujeme už na šiestich pobočkách po celom Slovensku. Veríme, že práve pravidelný servis predĺži život vášho tepelného čerpadla a umožní jeho dlhodobú prevádzku. Využite preto teraz bezplatné predĺženie záruky na 5 rokov ZDARMA!

 

Ako môžete získať extra dotáciu 500 eur a predĺženú 5- ročnú záruku?

Akcia trvá od 1.11- 1.2. 2018 a stačí si zaregistrovať svoju Dakin jednotku v programe Stand By Me. Tento program vám ponúka Daikin pri kúpe tepelného čerpadla. Podrobné podmienky a návod, ako získať všetky výhody programu nájdete v týchto krokoch.

Ušetrite a užívajte si hlavné výhody programu Stand by Me:

  • bezplatné predĺženie záruky
  • platí na prácu aj náhradné diely
  • rýchly a spoľahlivý servis
  • správa všetkých informácií súvisiacich s vaším zariadením

Ak potrebujete poradiť, zavolajte nám na studenú linku 18 321 alebo kontaktujte svojho najbližšieho predajcu.

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna