0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Odbehli sme si do Košíc a Stockholmu

09.10.2017

 

 

Odbehli sme si  do Košíc a Stockholmu

Prvú októbrovú nedeľu v Košiciach už tradične odštartovalo jedno z najvýznamnejších podujatí – Medzinárodný maratón mieru. Bol to už 94. ročník tohto najstaršieho európskeho maratónu. My sme si ho, samozrejme, nemohli nechať ujsť a proti pochmúrnej jesennej nálade sme poriadne zabojovali endorfínmi.

 

 

Na čele s naším zakladateľom a majiteľom Tomášom Hodúrom predviedli svoju kondíciu aj vedúci pobočiek v Bratislave, Šali a Trebišove. A to nie je všetko! Špeciálnou posilou nášho tímu bol trojnásobný olympijský medailista a 10- násobný majster sveta, kajakár Erik Vlček. Všetci sme dobehli do cieľa v plnom zdraví:-) Septembrový zahrievací polmaratón v čarovnom Stockholme nás totiž perfektne pripravil aj na túto náročnejšiu trať. Do švédskych uličiek starého mesta si určite zabehneme aj nabudúce. 

  

Úsmev na perách a kopec zážitkov sme si priniesli ako bonus. Tie odbehnuté kilometre a pot na čele stáli za to! Obe podujatia nás nabili neskutočnou energiou, ktorú vám môžeme prostredníctvom našich produktov a služieb odovzdávať i naďalej.

Tak do skorého behania, priatelia! 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna