0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Daikin Emura 3 – nástenná klimatizácia, ktorá vás doslova očarí

01.06.2022

 

 

Daikin Emura 3 – nástenná klimatizácia, ktorá vás doslova očarí

Hľadáte elegantnú klimatizáciu? Daikin Emura 3 je spojením najlepšieho dizajnu a funkcionalít, vďaka ktorým dokonale ochladí vaše leto

 

 

Letá už nie sú tými, čo bývali. S rastúcou klimatickou zmenou zažívame  teplotné rekordy, ktoré už pociťujú aj domácnosti. Aj preto je čas riešiť kvalitnú klimatizáciu, ktorá poslúži počas celého roka. Vyskúšajte prémiovú dizajnovú novinku na trhu, ktorá vás doslova očarí. Nástenná klimatizácia Daikin Emura 3 ponúka okrem unikátneho dizajnu aj množstvo užitočných funkcií do každého moderného interiéru. 

Na svete je tretia generácia nástennej klimatizácie Daikin Emura, ktorú ocenia mnohé moderné domácnosti obľubujúce štýlové a estetické prevedenia. Okrem luxusného elegantného dizajnu sa vyznačuje aj spoľahlivými funkčnými riešeniami, čím sa postará o optimálnu a príjemnú teplotu vášho domova. 

 

Klimatizácia s peknými krivkami

Daikin Emura 3 je nový produkt spoločnosti Daikin, ktorá od vstupu na trh žne svoje úspechy. Kým druhá generácia Daikin Emura značne vyčnievala z portfólia Daikin klimatizácií, tretia posúva hranice ešte ďalej. A treba povedať, že krivky jej pristanú. 

Novinka Daikin Emura 3 je spojením najlepšieho dizajnu s dôležitými funkcionalitami. Elegantné krivky na prednom i zadnom paneli v spojení s tieňmi, ktoré nástenná klimatizácia vytvára, ešte viac zvýrazňujú jej tvar. Práve to bolo cieľom oceňovaného dizajnéra Hiroyasu Kosugeho, ktorý okrem vyzdvihnutia funkčnosti vsadil aj na unikátne prevedenie. Pri navrhovaní Daikin Emura 3 nebral do úvahy iba jej celkový vzhľad. Tento raz vsadil na dizajn všetkých troch dôležitých komponentov – od vnútornej cez vonkajšiu jednotku až po diaľkové ovládanie.

Nová klimatizácia Daikin Emura navyše obsahuje jedinečné pohyblivé panely, ktoré sa už prvýkrát objavili pri modely Daikin Stylish. Tým, že sa predné panely nástennej klimatizácie počas prevádzky pohybujú, zvýrazňujú hru s tieňom a dodávajú tak punc každej štýlovej domácnosti.

 

 

Doprajte si klimatizáciu s dizajnom svetového formátu 

Európska novinka už stihla byť tento rok ocenená dvoma najprestížnejšími cenami za svetový dizajn reddot Product Design Award a if Design Award 2022, ktoré si predovšetkým všímajú a vyzdvihujú pozoruhodné inovácie produktov. Od mája je prístupná vo všetkých značkových a partnerských predajniach Daikin vo východnej a strednej Európe. 

Z nového modelu si môžete vybrať v troch farebných prevedeniach – matnej bielej, striebornej a matnej čiernej. V rovnakých farbách je k dispozícii aj diaľkový ovládač s elegantnými krivkami, ktorý dizajnovali tak, aby bol užívateľsky prívetivejší a čo najintuitívnejší na ovládanie. 

Kým dizajn je srdcom novej generácie klimatizácií Daikin Emura, netreba zabúdať aj na množstvo dôležitých funkcií a benefitov, ktoré dnes dokonale spĺňajú potreby moderných spotrebiteľov.

 

Vsaďte na ekologickú klimatizáciu

Nástenná klimatizácia Daikin Emura 3 je navrhnutá tak, aby vašej domácnosti poskytovala celoročný komfort. V lete chladí a v zime zase poskytuje teplo v rámci energetickej triedy A+++, čím má menší dopad na životné prostredie a zároveň šetríte na účtoch za energie. 

 

Záleží na tom, aký vzduch dýchate

Dobrá kvalita vnútorného vzduchu sa pre mnohé domácnosti stáva čoraz väčšou prioritou a dôležitou témou. Aj z tohto dôvodu dizajnéri začlenili do modelu Daikin Emura 3 typickú technológiu Flash Streamer, ktorá dokáže dokonale zachytiť rôzne škodlivé látky zo vzduchu. Vírusy, alergény či pachy následne rozkladá na bezpečné atómy a molekuly vody. To všetko vďaka titánovému deodorizačnému filtru, striebornému alergénovému filtru a štandardnému vzduchovému filtru.

 

 

Využite inteligentné ovládanie

Ak patríte medzi nových používateľov Daikin Emura, užite si pohodlné ovládanie klimatizačnej jednotky priamo prostredníctvom diaľkového ovládača alebo inteligentných domácich asistentov cez Google alebo Amazon Alexa. Aplikácia Daikin Onecta vám tiež umožňuje rôzne nastavenia programov v podobe efektívneho prevádzkového režimu, či adekvátneho nastavenia teploty. Zároveň vám poskytuje dôležité informácie o spotrebe energie.

 

Unikátna klimatizácia s pokročilým prúdením vzduchu

Funkcia ako Coanda efekt využíva špeciálne navrhnuté klapky na zaistenie maximálneho dosahu prúdenia vzduchu aj vo väčších priestoroch. Výhodou je aj inteligentný tepelný senzor, ktorý dokonale sníma obsadenosť a teplotu vzduchu v miestnosti a signalizuje, ako má klimatizácia nasmerovať prúd vzduchu – či už ďalej od členov domácnosti alebo do miest s nerovnomernou teplotou.

Ak s výberom stále váhate, svoju prémiovú klimatizáciu si môžete virtuálne pozrieť aj cez Daikin 3D aplikáciu. 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna