0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Klimatizácie znamenajú nielen chladný, ale aj zdravý vzduch

06.05.2020

 

 

Klimatizácie znamenajú nielen chladný, ale aj zdravý vzduch

Najnovšie klimatizácie doma vytvárajú nielen príjemnú, chladnú klímu ale aj zabezpečujú zdravý a čistý vzduch pre svojich majiteľov. Obsahujú totiž moderné filtračné systémy plné technologických inovácií, vďaka ktorým odstránia zo vzduchu vo vašej domácnosti prach, alergény, baktérie či vírusy. (Aktualizované 01.06.2020)

 

 

Filtre v klimatizáciách Daikin

Vyššia trieda klimatizácií Daikin používajú pri filtrovaní vzduchu filtračnú technológiu Flash Streamer. Tento filter rýchlo a účinne zachytáva alergény ako plesne, roztoče a peľ a potom ich rozloží pomocou vysokorýchlostných elektrónov s vysokou schopnosťou oxidizácie.

Nechcených pachov a vôní vás klimatizácie Daikin zase zbavia vďaka titánovo-apatitovému deodorizačnému filtru. Ten udržiava pachy a vírusy pod kontrolou, keďže je schopný zachytiť aj mikroskopické čiastočky, úplne rozložiť molekuly pachov, odstrániť a zneškodniť baktérie a vírusy pomocou fotokatalytickej deodorizačnej funkcie.

 Daikin klimatizácie s technológiou Flash Streamer:

Daikin Ururu Sarara Daikin Stylish strieborná R32 Daikin Perfera R32  

Daikin Ururu Sarara

Daikin Stylish

Daikin Perfera

 

 

 

Strieborný filter niektorých klimatizácií zabezpečí odstránenie alergénov a efektívne čistenie vzduchu. Vysokokvalitné čistiace filtre Daikin sú schopné absorbovať a odstrániť baktérie, vírusy, ale aj čpavok, oxid dusnatý a iné nebezpečné substancie, ale aj zvierací a cigaretový pach alebo iné neželané pachy, ktoré môžu vniknúť do vášho domu.

Vzduchové filtre v klimatizáciách Daikin účinne zachytávajú aj väčšie čiastočky prachu, takže vám doma ostane len svieži a čistý vzduch bez alergénov.

 

Filtre v klimatizáciách Samsung

Všetky nové modely nástenných klimatizačných jednotiek značky Samsung sú vybavené s filtrom Easy Filter Plus, ktorý pokrýva celú plochu nasávacej mriežky a dá sa jednoducho zložiť a vyčistiť. Tento antibakteriálny jemný filter zachytáva vďaka vysokej hustote nielen prach a nečistoty, ale zároveň chráni aj samotnú jednotku a zabezpečuje vysokú výkonnosť výmenníka tepla.

Jednotky Elite a Avant sú vybavené 2-stupňovou filtráciou. Prvý stupeň je už spomínaný Easy Filter Plus. Druhý stupeň filtrácie vzduchu za bezpečuje tzv. Tri-Care Filter. Vďaka zeolitovému povrchu filter zachytáva jemný prach, pohlcuje vírusy a alergény a aktívne ióny striebra redukujú výskyt baktérií s účinnosťou až 99 %.

Naviac, všetky Samsung jednotky sú vybavené funkciou Auto Clean, ktorá zabezpečuje hygienickú čistotu tepelného výmenníka tak, aby sa zabránilo vzniku baktérií a nepríjemného zápachu. (Zdroj: Klimatizácia, ktorá „nefúka“ a poslúcha na vás slovo. Samsung. Plynár - vodár - kúrenár + klimatizácia 3/2020)

 

Samsung klimatizácie s Tri-Care filtrom:

Samsung WindFree Elite

Samsung WindFree Avant

 

 

Filtre v klimatizáciách AlpicAir

Novinkou v ponuke Comklima sú klimatizácie značky AlpicAir. Ich filtračný systém Cold Plasma efektívne vyčistí vzduch od mikroskopických nečistôt a odstraňuje nepríjemné zápachy. Využitím princípu elektrostatickej adhézie sa účinne absorbuje prach a nečistoty zo vzduchu, čím zabezpečuje maximálnu kvalitu vzduchu u vás doma.

 

AlpicAir klimatizácie s technológiou Cold Plasma:

 

AlpicAir Premium Pro

 

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna