0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Otvorili sme náš najväčší a najmodernejší showroom

18.12.2017

 

 

Otvorili sme náš najväčší a najmodernejší showroom

V zákutí malebnej obce v Kráľovej nad Váhom si dnes môžete všimnúť nový objekt s našim novým vynímajúcim sa logom. Vidíte dobre:-) V júli tohto roku sme tu totiž pre vás otvorili jeden z najväčších a najmodernejších showroomov klimatizácií na Slovensku, do ktorého sa presťahovala naša pobočka zo Šaľe.

 

 

Vedúcim tejto pobočky je náš skúsený kolega Ladislav Császár, ktorý s nami spolupracuje už skvelých 13 rokov. Nakoľko sa pod jeho odborným vedením pobočke v Šali nesmierne darilo, spoločne sme sa rozhodli rozšíriť jeho tím o ďalších skúsených zamestnancov a postaviť nové reprezentatívne priestory pre vás, našich verných zákazníkov. Vznikli tak nielen veľkolepé kancelárske a skladové priestory či priestory na prenájom, ale hlavne reprezentatívny showroom, na ktorý sme právom hrdí a máme z neho obrovskú radosť. A o tú by sme sa s vami radi podelili.

Príďte si sem obzrieť a vyskúšať nainštalované plne funkčné jednotky a spolu so skúseným tímom jednoducho a prehladne vybrať to správne riešenie pre váš byt, dom, firemný priestor či prevádzku. Klimatizáciám totiž rozumieme dokonale. Aby sme vám však mohli venovať čo najviac času a informácií, radi vám zarezervujeme termín obhliadky na tel. čísle 031/ 77 08 903.

Sme tu pre vás však aj na ďalších miestach po celom Slovensku. Naši špičkoví odborníci vám v každom z našich siedmych showroomov poskytnú odborné poradenstvo, zabezpečia obhliadku vašich priestorov a pripravia férovú cenovú ponuku. Kontaktujte nás na adrese info@comklima.sk alebo zavolajte na studenú linku 18 321. Tešíme sa na vás.

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna