0 produktovVymazať porovnanie
Menu
Späť na blog

Toto leto neskolabuješ!

26.03.2019

 

 

Toto leto neskolabuješ!

Nemusíte byť skúsený meteorológ, aby ste si všimli, že letá sú z roka na rok horúcejšie. Letné teploty sú príjemné len chvíľu a ak sa máte kde schladiť. Horúčavy čoraz viac vyberajú daň na zdraví ľudí, ktorí sa nemajú kde schladiť. Tento trend nemôžeme ignorovať, preto prichádzame s iniciatívou Toto leto neskolabuješ!

 

 

Počet kolapsov z tepla je výnimočne vysoký

Minuloročné leto bolo výnimočne horúce. Svedčí o tom nielen záplava požiadaviek na urýchlenú montáž vysnívanej klimatizácie, ale aj počet výjazdov slovenských záchranárov.

Podľa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) spôsobili v lete 2018 vysoké horúčavy teplotné kolapsy 5930 ľuďom. Prekvapivo najkritickejší mesiac nebol júl alebo august, ale jún, počas ktorého skolabovalo na Slovensku z tepla až 2424 ľudí. 

Leto je bližšie než sa zdá

Teplotné výkyvy očividne ignorujú ročné obdobia a nemáme dôvod predpokladať, že po rekordne teplej jari nás čaká mierne leto. Práve naopak, letné dni – dni, počas ktorých teplota vystúpi nad 25 stupňov Celzia – môžu prísť naozaj čoskoro.

Ak ste si minulé leto povedali, že podobné pekelné horúčavy už nechcete nikdy zažiť a plánovali ste sa poobzerať po výkonnej klimatizácii, teraz je ten správny čas váš plán zrealizovať. Vyhnete sa tak nielen dlhým čakaniam na termín montáže (Comklima vám montáž zabezpečí), ale aj hazardovaniu s vašim zdravím a zdravím vašej rodiny.

Kúpiť si klimatizaciu na poslednu chvílu je jednoduché a príjemne spontánne. Ale bez odbornej inštalácie si ju naozaj nevychutnáte – montáž si je potrebné objednať a harmonogram našich montážnikov na sezónu 2019 sa začína plniť. V lete, keď udrú 40-stupňové horúčavy už môže byť neskoro. Naši montážnici vtedy pracujú aj 12 hodín denne aby uspokojili všetkých zákazníkov, ktorí na klímu mysleli včas. Ak sa chcete vyhnúť čakaniu v prehriatom príbytku a chcete mať klimu včas, kúpte si ju aj s montážou čo najskôr, alebo nás kontaktujte.

S Comklimou toto leto neskolabujete

Z našej ponuky klimatizácií si vyberie naozaj každý. Nájdete tam ekologické klimatizácie, klimatizácie tak jemné, že takmer necítiť pohyb vzduchu, klimatizácie vhodné pre alergikov, klimatizácie ocenené svetovými dizajnovými cenami, či klimatizácie, ktoré nepotrebujú vonkajšiu jednotku.

kolapsy z horúčav v lete 2018

 

 

 

Kontakt

TV KE TT SA KM BA BU SM

COM-KLIMA, s.r.o.
Á.Jedlíka 4554
945 01 Komárno

Tel.: 035/77 31 043
Studená linka: 18 321
email: info@comklima.sk
Viac kontaktov

Partnerská
zóna